Nogle referenceudtalelser

Individuel rådgivning og coaching

Det var først da jeg startede mit forløb hos Hanne, at der kom opmærksomhed omkring min profil. Hannes koncept, indhold og materiale er særdeles brugbart og professionelt. Inden for 3 måneder fik jeg drømmejobbet i hus. Hanne er et yderst empatisk og lyttende menneske, og hun fanger alle løse ender, som hun får samlet til lige præcis det du har brug for, for at komme i mål. Hanne har en sjælden evne at guide og støtte dig fra vision til resultat. Hanne får mine varmeste anbefalinger. (Heidi Benggaard, Karriererådgivning)

* * *

Hanne har en utrolig evne til at give en fornemmelse af tryghed, der åbner op for at man kan fordybe sig i mål, ambitioner, mangler og ligeledes styrker. Jeg kan kun anbefale at påbegynde et forløb med hende. (Personlig udvikling og karriererådgivning)

* * *

Det har været super godt! Jeg har fået værktøjer jeg kunne bruge både under forløbet og fremadrettet, jeg fik øjnene op for nye muligheder, og allervigtigst:

 • Jeg fik energi til at komme videre
 • Min selvtillid blev boostet – bl.a. ved at kigge på kompetencer
 • Jeg fik overblik over kompetencer, styrker, svagheder, interesser som har hjulpet mig til at komme videre, og inspireret mig til at kigge bredere på muligheder i fremtiden! (Karriererådgivning)

* * *

Hanne har hjulpet mig til at se mulighederne i mine kompetencer, og til at lave et karriere skifte. Hun har fra starten været forstående og har kunnet se at jeg havde brug for at skifte spor i min karriere. Hun har givet mig troen på at jeg er OK som jeg er.  (Karriererådgivning)

* * *

Jeg vil gerne rose Hanne Schou-Rode for to særlige egenskaber. Jeg mødte Hanne gennem AS3 på et tidspunkt, hvor pludseligt opstået sygdom havde stor negativ betydning for mit arbejdsliv. Et arbejdsliv og karriere, som jeg havde kæmpet hårdt for, ofret meget for og som pludselig blev revet væk. Jeg husker efter første møde at gå fra Hanne og tænke på hvilken rar følelse det var at blive mødt med anerkendelse og omsorg. Anerkendelsen af niveauet i mit faglige virke og omsorgen i anerkendelsen af den situation, som jeg nu stod i.

Det var en livsomvæltende situation. Jeg havde i første omgang blot brug for, at situationen respektfuldt blev anerkendt for det den var. Det gjorte Hanne. Hanne var i et skrøbeligt forløb en vigtig hjørnesten, og jeg har sendt hende mange varme tanker sidenhen. Kære Hanne for din tid og tak for din vejledning. (Karriererådgivning)

* * *

Hanne har været en uvurderlig støtte og er fyldt med meget værdiskabende løsninger, råd og tips til en professionel jobsøgning. (Jobrådgivning)

* * *

Hanne has been a really good coach. She has helped me to be much more efficient and effective. (Karriererådgivning)

* * *

Hanne går meget struktureret og systematisk til værks og har en stor værktøjs- og metodekasse, som hjælp til at arbejde sig ind på sine mål, værdier og prioriteter mv. Hun holder et godt tempo i rådgivning og vi har derfor noget rigtig godt omkring og jeg føler mig særdeles veludstyret i ft. min videre plan og jobsøgning.  (Jobrådgivning)

* * *

Hanne har igennem hele forløbet været informerende, lyttende, forstående og utrolig behagelig at have samtaler med. Tak for din støtte og support og ikke mindst din evne til at give mig et forløb hvor det var samtalen der fyldte – det havde jeg brug for. (Outplacement)

* * *

Ligeværdig samtale. Konstruktiv og saglig støtte både mht jobsøgning og personlig udvikling. En behagelig og tillidsfuld atmosfære hvor jeg føler mig tryg til at åbne mig op.  (Jobrådgivning)

* * *

I really appreciate how proactive Hanne is in sharing material, framework and suggesting next steps. (Outplacement)

* * *

Hanne is a very good consultant who is very professional and having good view of the labor market. She helped me so much with my job searching and guiding. (Jobrådgivning)

* * *

Hannes engagement i mit forløb, nærhed, fremragende lytteevne og ikke mindst kendskab til arbejdsmarked og metoder til at komme tilbage til det.  (Outplacement)

* * *

Hanne var rigtig god til at oversætte mine akademiske lidt abstrakte kompetencer til mere erhvervsvenlige kompetencer der virkede attraktive for evt. arbejdsgivere på et CV. Hun gav konkret CV og ansøgnings rådgivning der målrettede mine ansøgninger og hjalp mig til at ramme en tone og motivering der har resulteret i fast ansættelse i min foretrukne sektor. Meget frugtbart forløb. (Jobrådgivning)

* * *

Hannes kyndige vejledning og support var uden tvivl stærkt medvirkende til at jeg hurtigt kom i job igen. Hun har været en meget professionel og kompetent vejleder under hele outplacement forløbet.  Vagn M. Olsen, Kontron (Jobrådgivning)

* * *

Erhvervs-/forretningsmæssig rådgivning, undervisning & workshops, facilitering og konsulentassistance

Focusing on organizational development and efficient/fun collaboration forms and processes that foster productivity and wellbeing among the team members is crucial. Especially for a young consultancy like COBO, where we operate in hybrid models, in a cross-cultural context, across geographies. And Q3 has been particularly exciting but hectic with travels, projects, and onboardings.

It was, therefore, with much anticipation that we conducted our first internal workshop with Hanne Schou-Rode as the proactive and thorough facilitator in a highly illuminating session with teachings, discussions and concrete action points for all team members.

In many ways, the workshop, thus, provided tools and frameworks for kickstarting a new and exciting phase for COBO. (Kunal Singla, Founder & CEO, COBO Consult – event som del af Danmarks Mentale Sundhedsdag, okt. 2021)

* * *

 • Hanne er en god formidler, som virkelig lytter til sit publikum.
 • I wanted to thank you for a wonderful workshop..
 • Jeg sætter pris på, at emnet blev gennemgået samtidig med en interaktion med deltagerene m.h.t. deres niveau i emnet. Dvs. at undervisningen blev tilpasset tilhørerne.
 • Mange nyttige informationer. Informative slides. Gode diskussioner. Dejlig interaktion mellem deltagerne.
 • En god og givende gennemgang med saglige begrundelser.
 • Hanne ved hvad hun snakker op og jeg fik “top notch” coaching undervejs.
 • Formidlerens måde at dele ud af hendes egen erfaring og hendes rolige facon.
 • Alt var meget tydeligt, man mærkede virkeligt at underviser brændte igennem med både med materiale og personlighed.
 • Super god facilitering. Du holdt dig flot i baggrunden og supplerede løbende med konkrete spørgsmål/emner, der bragte gruppens dialog videre og sikrede at vi ikke gik i selvsving.
 • Det var et godt inspirerende og givende foredrag(Deltagere ved workshops, undervisning og faciliteringer)

* * *

Tak for din altid ordentlige og gennemsigtige måde at agere på, din professionalisme og store engagement. (Langvarig kunderelation)

* * *

Hanne Schou-Rode har været knyttet til AS3 Outplacement som freelancerådgiver siden den 1. december 2012. Hanne har på kort tid formået at tilegne sig vores faglighed og tilbudt sin brede og dybe erfaring og viden, hvilket meget hurtigt har gjort hende til en af vores mest respekterede samarbejdspartnere. Vi har derfor med glæde taget imod Hannes tilbud om at indgå i udvikling af vores faglighed, samt tilbudt Hanne udvidelse af samarbejdet indenfor flere af AS3’s ydelser, efterhånden som mulighederne er opstået. Personligt er Hanne et imødekommende, empatisk og dedikeret menneske med en dybt professionel, helt igennem ordentlig og forretningsmæssig tilgang til opgaver og situationer. Hanne har endvidere en arbejdskapacitet, som man lægger mærke til – selv med vores samarbejdsform. Hanne er en rådgiver, vi med stor tillid har overladt kandidater – mennesker, der står over for en stor forandring og udviklingsproces evt. efter en afskedigelse eller i forbindelse med nyt job eller ud-/indstationering. Mette Millard, Relation Manager, AS3 Transition

* * *

Vi har gennemført en stor forandringsproces i løbet af godt et år med støtte fra Hanne Schou-Rode, der efter en overordnet analyse styrede processen, som blev kørt professionelt og til den aftalte tid. Jeg priser mig lykkelig over, at vi takket være denne vel afsluttede proces efterfølgende hurtigt kunne flytte til eget domicil og billedligt talt tage PC’en under armen, slutte den til i vores nye hovedkontor og fortsætte arbejdet.  Henrik Gürtler, CEO, Novo A/S (nu professionelt bestyrelsesmedlem/-formand)

* * *

I experienced a great flow in the process from initiation to delivery of the final result. Other consultants can learn from your approach that in my view builds on your business insight, powerful methods and highly competent execution.   Uffe Kåre Rasmussen, Programme Manager, H. Lundbeck A/S

* * *

Vi har haft et konstruktivt samarbejde med Impact Consult, hvor der har været klar fokus på systematik og løsning af den aftalte opgaveKaren Brehm Sørensen, Erhvervskonsulent, Kommunikation & Udvikling, Hvidovre Kommune

* * *

Hanne Schou-Rode blev interim adm. direktør i Stressbarometer ApS i februar 2009, hvor firmaet var inde i en turbulent periode med mange forandringer på de indre linjer. Hanne forvaltede jobbet som adm. direktør med stor kompetence og sikkerhed og udviste en høj grad af engagement og etisk ansvarlighed, kombineret med særdeles gode samarbejdsevner internt og i forhold til kunder og leverandører.

I løbet af kort tid fik Hanne optimeret firmaets set-up og processer, udvidet forretnings-konceptet og efterfølgende modnet firmaet til salg. Hanne styrede processen og var ansvarlig for kontraktforhandlingerne vedr. salget, hvilket resulterede i, at det japanske konsulenthus Business Consultants Inc. på gunstige vilkår for Stressbarometer ApS købte og nu viderefører firmaets aktiviteter.  Else Kathrine Relster, cand.psych. Ph.D., Bestyrelsesformand, Stressbarometer ApS

* * *

Hanne har som min højre hånd igennem otte år været med til at opbygge og udvikle Corporate Social Responsibility området inden for Novo Nordisk. I kraft af sin analytiske og strukturelle tilgang kombineret med et stort engagement og drive har Hanne været ansvarlig for planlægning og gennemførelse af en række vellykkede forandringsprocesser og projekter – senest etableringen af det globale intranet for hele koncernenLise Kingo, Koncerndirektør, Novo Nordisk A/S

* * *

I had the pleasure of working with Hanne for 1½ years in Novo Nordisk, she as project owner for the new intranet GlobeShare, I as the IT project manager. Hanne took responsibility for the project and really engaged personality in it. She was able to turn the vision into a strategy and further on into a real implementation. Furthermore the project group members all agreed that Hanne’s personal interest and motivational skills stood out and made management very visible.  Erik Korsvik Østergaard, Project Manager, Novo Nordisk A/S (nu Partner & Advisor, Bloch&Østergaard)

* * *

Hanne is a pleasure to work for. I worked for Hanne when she was managing a cross-organisational global strategy project, with input from everyone (including me). In the last couple of weeks of the project she made all ends meet, wrapped it up, and gave it a final quality lift – of course doing her more than full-time job on the side. Hanne’s “mega”-tasking skills are admirable.     Karsten Stryger, Knowledge Manager, Novo Nordisk A/S (nu Founder, Bestyr)

* * *

Jeg ser muligheder i enhver forandring og har fokus på sammen med dig at spotte dine kompetencer, motivationsforhold og ønsker samt at omsætte dem til konkrete resultater i et aktivt og respektfuldt samarbejde.

Karakteristik af Hanne:

 • Engageret og motiverende
 • Observerende og lyttende
 • Analytisk og logisk
 • Troværdig og til at stole på
 • Pragmatisk, resultatfokuseret
 • Stort drive og energiniveau
 • Fokuseret og vedholden
 • Brobygger