Om Impact Consult – Hanne Schou-Rode, Erhvervs- og karriererådgiver

Min passion og styrke er at spotte muligheder og facilitere processen med at omsætte potentialet til konkrete resultater.

Jeg er en forretningsorienteret erhvervs- og karriererådgiver med 30+ års erhvervserfaring inden for ledelse, forretningsudvikling & -drift, personale- & organisationsudvikling inklusiv globale tværorganisatoriske forandringsprojekter.

I maj 2008 stiftede jeg konsulentfirmaet Impact Consult ApS for i forskellig sammenhæng at anvende mit brede sæt af kompetencer og min solide værktøjskasse til gavn for mennesker, virksomheder, organisationer og teams, der har behov for forandring og udvikling, eller som står over for/i en transitionsproces.

Siden 2008 har jeg som professionel rådgiver, coach og mentor hjulpet mere end 700 personer (i Danmark og internationalt) samt adskillige private og offentlige firmaer/organisationer med at identificere deres mål og efterfølgende at definere deres individuelle/konkrete strategier og planer samt deltaget i realiseringen og opnåelsen af målet/resultatet.

Min viden og erfaring stammer fra forskellige stillinger som leder (bl.a. Vice President i Novo Nordisk A/S og interim manager for opstartsvirksomheder), mentor, coach, bestyrelsesmedlem/-formand, ekstern lektor på CBS, partner, recruiter (initia A/S) og program-/projektleder.

Min uddannelsesmæssige baggrund er en Magisterkonferens (MA) i nordisk litteratur suppleret med strategi- og ledelseskurser fra internationale business schools. Derudover har jeg følgende certificeringer:

  • Professionel bestyrelsesuddannelse og -licens ved Board Governance
  • Transition coach foundation ved AS3 Transition og akkrediteret af European Mentoring and Coaching Council (EMCC)
  • Personligheds-test og -profiler: Occupational Personality Questionnaire (OPQ32) og Motivational Questionnaire (MQ) ved SHL Talent Measurement

Jeg sørger for løbende at holde mig fagligt ajour via relevante udviklingsforløb, og jeg samarbejder med dygtige kolleger både i Danmark og i udlandet.

Jeg ser muligheder i enhver forandring og har sammen med den enkelte person eller organisation fokus på at spotte og realisere kompetencer og muligheder i den givne situation.

For yderligere oplysninger henvises til min LinkedIn-profil:  https://www.linkedin.com/in/hanneschourode/

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere eller ønsker en uforpligtende dialog: 4215 4000 eller via email: hanne@impactconsult.dk