Nogle referenceudtalelser

Privat rådgivning og coaching

Det har været super godt! Jeg har fået værktøjer jeg kunne bruge både under forløbet og fremadrettet, jeg fik øjnene op for nye muligheder, og allervigtigst:

 • Jeg fik energi til at komme videre
 • Min selvtillid blev boostet – bl.a. ved at kigge på kompetencer
 • Jeg fik overblik over kompetencer, styrker, svagheder, interesser som har hjulpet mig til at komme videre, og inspireret mig til at kigge bredere på muligheder i fremtiden! (Karriererådgivning)

***

Hannes kyndige vejledning og support var uden tvivl stærkt medvirkende til at jeg hurtigt kom i job igen. Hun har været en meget professionel og kompetent vejleder under hele outplacement forløbet.  Vagn M. Olsen, Kontron (Outplacement)

***

Hanne har hjulpet mig til at se mulighederne i mine kompetencer, og til at lave et karriere skifte. Hun har fra starten været forstående og har kunnet se at jeg havde brug for at skifte spor i min karriere. Hun har givet mig troen på at jeg er OK som jeg er.  (Karriererådgivning)

* * *

Hanne går meget struktureret og systematisk til værks og har en stor værktøjs- og metodekasse, som hjælp til at arbejde sig ind på sine mål, værdier og prioriteter mv. Hun holder et godt tempo i rådgivning og vi har derfor noget rigtig godt omkring og jeg føler mig særdeles veludstyret i ft. min videre plan og jobsøgning.  (Jobrådgivning)

* * *

Hanne is a very good consultant who is very professional and having good view of the labor market. She helped me so much with my job searching and guiding. (Jobrådgivning)

* * *

Hannes engagement i mit forløb, nærhed, fremragende lytteevne og ikke mindst kendskab til arbejdsmarked og metoder til at komme tilbage til det.  (Outplacement)

* * *

Ligeværdig samtale. Konstruktiv og saglig støtte både mht jobsøgning og personlig udvikling. En behagelig og tillidsfuld atmosfære hvor jeg føler mig tryg til at åbne mig op.  (Jobrådgivning)

***

Hanne var rigtig god til at oversætte mine akademiske lidt abstrakte kompetencer til mere erhvervsvenlige kompetencer der virkede attraktive for evt. arbejdsgivere på et CV. Hun gav konkret CV og ansøgnings rådgivning der målrettede mine ansøgninger og hjalp mig til at ramme en tone og motivering der har resulteret i fast ansættelse i min foretrukne sektor. Meget frugtbart forløb. (Jobrådgivning)

***

Erhvervs-/forretningsmæssig rådgivning og konsulentassistance

 • Hanne er en god formidler, som virkelig lytter til sit publikum.
 • I wanted to thank you for a wonderful workshop.
 • En god og givende gennemgang med saglige begrundelser.
 • Det var et godt inspirerende og givende foredrag.(Workshops om LinkedIn og Personlig branding)

* * *

Hanne Schou-Rode har været knyttet til AS3 Outplacement som freelancerådgiver siden den 1. december 2012. Hanne har på kort tid formået at tilegne sig vores faglighed og tilbudt sin brede og dybe erfaring og viden, hvilket meget hurtigt har gjort hende til en af vores mest respekterede samarbejdspartnere. Vi har derfor med glæde taget imod Hannes tilbud om at indgå i udvikling af vores faglighed, samt tilbudt Hanne udvidelse af samarbejdet indenfor flere af AS3’s ydelser, efterhånden som mulighederne er opstået. Personligt er Hanne et imødekommende, empatisk og dedikeret menneske med en dybt professionel, helt igennem ordentlig og forretningsmæssig tilgang til opgaver og situationer. Hanne har endvidere en arbejdskapacitet, som man lægger mærke til – selv med vores samarbejdsform. Hanne er en rådgiver, vi med stor tillid har overladt kandidater – mennesker, der står over for en stor forandring og udviklingsproces evt. efter en afskedigelse eller i forbindelse med nyt job eller ud-/indstationering. Mette Millard, Relation Manager, AS3 Transition

***

Vi har gennemført en stor forandringsproces i løbet af godt et år med støtte fra Hanne Schou-Rode, der efter en overordnet analyse styrede processen, som blev kørt professionelt og til den aftalte tid. Jeg priser mig lykkelig over, at vi takket være denne vel afsluttede proces efterfølgende hurtigt kunne flytte til eget domicil og billedligt talt tage PC’en under armen, slutte den til i vores nye hovedkontor og fortsætte arbejdet.  Henrik Gürtler, CEO, Novo A/S (nu professionelt bestyrelsesmedlem/-formand)

* * *

I experienced a great flow in the process from initiation to delivery of the final result. Other consultants can learn from your approach that in my view builds on your business insight, powerful methods and highly competent execution.   Uffe Kåre Rasmussen, Programme Manager, H. Lundbeck A/S

* * *

Vi har haft et konstruktivt samarbejde med Impact Consult, hvor der har været klar fokus på systematik og løsning af den aftalte opgaveKaren Brehm Sørensen, Erhvervskonsulent, Kommunikation & Udvikling, Hvidovre Kommune

* * *

Hanne Schou-Rode blev interim adm. direktør i Stressbarometer ApS i februar 2009, hvor firmaet var inde i en turbulent periode med mange forandringer på de indre linjer. Hanne forvaltede jobbet som adm. direktør med stor kompetence og sikkerhed og udviste en høj grad af engagement og etisk ansvarlighed, kombineret med særdeles gode samarbejdsevner internt og i forhold til kunder og leverandører.

I løbet af kort tid fik Hanne optimeret firmaets set-up og processer, udvidet forretnings-konceptet og efterfølgende modnet firmaet til salg. Hanne styrede processen og var ansvarlig for kontraktforhandlingerne vedr. salget, hvilket resulterede i, at det japanske konsulenthus Business Consultants Inc. på gunstige vilkår for Stressbarometer ApS købte og nu viderefører firmaets aktiviteter.  Else Kathrine Relster, cand.psych. Ph.D., Bestyrelsesformand, Stressbarometer ApS

***

Hanne har som min højre hånd igennem otte år været med til at opbygge og udvikle Corporate Social Responsibility området inden for Novo Nordisk. I kraft af sin analytiske og strukturelle tilgang kombineret med et stort engagement og drive har Hanne været ansvarlig for planlægning og gennemførelse af en række vellykkede forandringsprocesser og projekter – senest etableringen af det globale intranet for hele koncernenLise Kingo, Koncerndirektør, Novo Nordisk A/S (nu Exec. Director, UN Global Compact)

* * *

I had the pleasure of working with Hanne for 1½ years in Novo Nordisk, she as project owner for the new intranet GlobeShare, I as the IT project manager. Hanne took responsibility for the project and really engaged personality in it. She was able to turn the vision into a strategy and further on into a real implementation. Furthermore the project group members all agreed that Hanne’s personal interest and motivational skills stood out and made management very visible.  Erik Korsvik Østergaard, Project Manager, Novo Nordisk A/S (nu Partner & Advisor, Bloch&Østergaard)

* * *

Hanne is a pleasure to work for. I worked for Hanne when she was managing a cross-organisational global strategy project, with input from everyone (including me). In the last couple of weeks of the project she made all ends meet, wrapped it up, and gave it a final quality lift – of course doing her more than full-time job on the side. Hanne’s “mega”-tasking skills are admirable.     Karsten Stryger, Knowledge Manager, Novo Nordisk A/S (nu Founder, Bestyr)

* * *

Jeg ser muligheder i enhver forandring og har fokus på sammen med dig at spotte dine kompetencer, motivationsforhold og ønsker samt at omsætte dem til konkrete resultater i et aktivt og respektfuldt samarbejde.

Karakteristik af Hanne:

 • Engageret og motiverende
 • Observerende, intuition, empati
 • Analytisk og logisk
 • Troværdig og til at stole på
 • Pragmatisk, resultatfokuseret
 • Stort drive og energiniveau
 • Fokuseret og vedholden
 • Brobygger