Om Impact Consult – Hanne Schou-Rode, Erhvervs- og karriererådgiver

I maj 2008 stiftede jeg konsulentfirmaet Impact Consult ApS for i forskellig sammenhæng at anvende mit brede sæt af kompetencer og min solide værktøjskasse til gavn for mennesker, virksomheder, organisationer og teams, der har behov for forandring og udvikling, eller som står over for/i en transitionsproces.

Min passion og styrke er at spotte muligheder og facilitere processen med at omsætte potentialet til konkrete resultater.

Jeg er en forretningsorienteret erhvervs- og karriererådgiver med godt 30 års erhvervserfaring inden for ledelse, forretningsudvikling & -drift, personale- & organisationsudvikling, tværorganisatoriske forandringsprojekter, program- & projektledelse samt procesfacilitering & -optimering.

Siden 2008 har jeg som professionel rådgiver, coach og mentor hjulpet mere end 400 personer samt adskillige private og offentlige firmaer/organisationer med at identificere deres mål og dernæst via definering af den individuelle strategi og plan deltaget i realiseringen og opnåelsen af deres individuelle mål. Som ekstern lektor på Copenhagen Business School (CBS) er jeg ansvarlig for og underviser på faget Motivationsteori, præstations- og belønningsledelse.

Tidligere har jeg i en længere årrække været Vice President i Novo Nordisk A/S, ansvarlig for udvikling og gennemførelse af store internationale forandrings- og optimeringsprojekter primært i samspillet mellem IT, HR, samarbejde og videndeling. Desuden har jeg i en del år arbejdet med forretningsudvikling og –support på direktionsniveau.

Som interim manager og bestyrelsesmedlem/-formand har jeg opnået stor erfaring med håndtering af andre typer strategiske og ledelsesmæssige udfordringer og demonstreret gode resultater i forbindelse med virksomheds-opstart, professionalisering, turn-around, ejerskifte, salg/lukning.

Min uddannelsesmæssige baggrund er en Magisterkonferens (MA) i litteratur suppleret med strategi- og ledelseskurser fra internationale business schools. Derudover har jeg erhvervet en professionel bestyrelsesuddannelse og -licens samt gennemført certificeringer i regi af AS3 Transition suppleret med AS3’s Transition Coaching Programme, akkrediteret på Foundation-niveau af European Mentoring and Coaching Council (EMCC) samt opnået certificering i Occupational Personality Questionnaire (OPQ32) og Motivational Questionnaire (MQ) ved CEB|SHL Talent Measurement.

Jeg sørger for løbende at holde mig fagligt ajour via relevante udviklingsforløb, og jeg samarbejder med dygtige kolleger både i Danmark og i udlandet.

For yderligere oplysninger henvises til min LinkedIn-profil:  https://www.linkedin.com/in/hanneschourode/

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere eller ønsker en uforpligtende dialog: 4215 4000 eller via email: hanne@impactconsult.dk